Partybus

SÅ KAN BUSSEN BOOKES IGEN!

Det som er unikt ved vores partybus, som i daglig tale omtales Cabrioletbussen er, at I kan holde jeres festkørsel under åben himmel. Der er meget få andre køretøjer som kan klare dette. Cabrioletbussens tag kan rulles frem, og bussens vinduerne kan fjernes. I får samme effekt som kørsel i en studentervogn. Vind i håret og opmærksomhed fra dem I kører forbi. Cabrioletbussen er den eneste af sin slags i Danmark. Begynder det at regne, kan vi hurtigt sætte taget på og montere vinduerne. Vi medbringer selvfølgelig vinduerne under kørslen.

Vores partybus er indregistreret som turistbus i Danmark og godkendt til persontransport. Den er godkendt til transport af 41 passagerer (35 siddende og 6 stående).

Partybussen - Når der er sommer og sol.

Partybussen – Danmarks største Mercedes cabriolet.

Cabrioletbussen kan for eksempel bookes til: firmafest, polterabend, bryllupskørsel, gallakørsel, sommerfest, fødselsdag, karneval, paradekørsel, festival, skoleafslutning, sidste skoledag, studenterkørsel, konfirmation, Blå Mandag, klassefest, optog, byfest, strandfest, reklame, udstilling, messer, konferencer og andre lignende events og festkørsel der I ønsker at leje et unikt køretøj.

Få den samme oplevelse som under en studenterkørsel – en rullende fest, sammenhold, vind i håret, muligheder at danse og fyre den af imens man kører – og få opmærksomhed fra dem man kører forbi. 

Før I booker bussen.

  • Kører som udgangspunkt i Østjylland, andre steder i Jylland kan lade sig gøre.
  • Vi kører helst ikke efter kl. 22:00 pga. støjgener i byerne.
  • Minimums afregning er for 2 timer.
  • Hvis der er opkast i bussen, kommer der en ekstraregning 750kr + moms.
  • Bussen kører i perioden 1. Maj til 15. Oktober.
  • Godkendt til 41 passagerer.

Partybussen (Cabrioletbussen= - Dengang den kørte under VM i fodbold i Tyskland.
Sådan så Cabrioletbussen oprindeligt ud. Sightseeing bus under fodbold VM i Tyskland i 2006

Cabrioletbussen er et unikt stykke køretøj. Den er den eneste af sin slags i Danmark. Vores Mercedes bus kørte fra 1982 til 1995 som en alm. lukket bybus i Berlin. Vi har dokumentation på at den i efteråret 1994 kørte på fast rute i det centrale Berlin mellem for eksempel Reichstag, Unten den Linden og Alexanderplatz. I 1995 blev den ombygget til sightseeing bus på et centralværksted i Berlin. I den forbindelse blev den konverteret til en bus med åbent tag. Mellem 1996 og 2005 kørte den som sightseeing bus i Dresden. I 2006 var den promotion bus under fodbold VM i Tyskland. Cabrioletbussen blev indregistreret i Danmark i 2014.

Uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, ved at udfylde nedenstående formular. Vi vender tilbage med svar til Jer så hurtigt som muligt og indenfor 24 timer. I er også velkommen til at kontakte på telefon og mail som I kan finde inde på siden “kontakt os“. Men da vi har brug for så mange oplysninger fra Jer som muligt, ser vi gerne at I udfylder formularen.

Indtast fornavn og efternavn
Indtast din mail
Indtast dit telefon nummer
Indtast ønsket dag, dato og år kørslen skal foregå
Vælg arrangement
Hvilket tidpunkt samt antal timer
Indtast antal deltagere
Vælg område kørslen skal foregå
Skriv adresse/by hvor arrangementet skal starte og slutte
Skriv hvis der er spørgsmål eller andet vi skal vide

Cabrioletbus.dk – en del af EventTrucks ApS siden januar 2022

CVR-nummer: 41097175

facebook logoEventTrucks.dkEventTrucks.dk
5 Stjerner - baseret på 156 Anmeldelser