Vil du med på holdet?

Er du interesseret i sjovt og underholdende sommerferie job, som har en varighed af op til 2 uger? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@eventtrucks.dk

Man kan være en del af vores team, på følgende 3 måder:

  • Chauffør (Gyldigt kørekort til kategori C samt gyldigt EU bevis)
  • DJ (Erfaring fra diskotek/club miljøet)
  • Vaskeholdet (Minimum 18 år)

Chauffør

Hos EventTrucks ApS har vi følgende ønsker og forventninger til vores chauffører. Som chauffør på en studentervogn, er man den voksne som følger ruteplanen og tidspunkterne, så familierne får besøg på det planlagte tidspunkt.

Vi ønsker ikke sure gamle chauffører i vores team. Derimod er der plads til chauffører som er snaksaglige, venlige, udadvendte og professionel i arbejdstiden.

Vi forventer at du har gyldigt kørekort kategori C og gyldigt EU bevis. Ellers er det ikke nødvendigt at sende en ansøgning. Der er 0 tolerance politik i firmaet med hensyn til alkohol og narkotika.

Vi booker overnatning på hotel hvis nødvendigt. Vi betaler en meget god løn + feriepenge. Så det betyder at her bliver man ikke betalt i kontanter.

DJ

Som DJ hos EventTrucks ApS forventer vi følgende. Du er professionel i arbejdstiden. Du er ung med de unge. Har erfaring med hvad unge mennesker (studenterne) gerne vil høre. Du har erfaring med at være DJ i diskotek/club miljøet. Du skal kun medbringe dit USB stik, da vi har anlæg, lys, røgkanon og mixerpult på vognen. Der er 0 tolerance politik i firmaet med hensyn til narkotika. Man må som DJ gerne nyde et par genstande da man er en del af festen på vognen. Vi booker overnatning på hotel hvis nødvendigt. Vi betaler en meget god løn + feriepenge. Så det betyder at her bliver man ikke betalt i kontanter.

Vaskeholdet

Vi forventer man er minimum 18 år og har kørekort til kategori B (personbil). Som en del af vaskeholdet hos EventTrucks ApS, er man ansvarlig for at rengøre og vaske studentervognene når de kommer hjem om aftenen/natten. Så man dagen efter ikke kan se at der har været fest på vognen dagen før. Vi har vaskehold både i Jylland og på Sjælland. Samt vi har servicevogne som kører ud til de studentervogne som overnatter på hotel. Der er mulighed for overnatning og bad efter endt arbejde. Vi betaler en meget god løn + feriepenge. Så det betyder at her bliver man ikke betalt i kontanter.

Er du interesseret i sjovt og underholdende sommerferie job, som har en varighed af 2 uger? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@eventtrucks.dk

Job - Det fedeste sommerjob hos EventTrucks ApS

facebook logoEventTrucks.dkEventTrucks.dk
5 Stjerner - baseret på 145 Anmeldelser