Galleri og stemningsbilleder

Dette galleri, håber vi kan give et godt indtryk af, hvad det er vores studentervogne kan tilbyde af udstyr og indretning. Vi glæder os hvert år, når det bliver forår og vores vogne skal gøres klar og synes. Således at vores studentervogne er klar til årets studenterkørsel. Her et et lille udpluk af billeder, fra vores chauffører og stemningsbilleder. Vigtigst for EventTrucks ApS og vores crew, er at vise vores sikkerhed. Sikkerheden er højeste prioritet hos os! Vi får altid et smil på læben, når vi er rundt ved de forskellige familier. Når de kommenterer på sikkerheden på vores vogne og at det gør dem trygge at se at de unge mennesker, Danmarks fremtid bliver kørt trygt og sikkert fra sted til sted rundt i hele landet. Man kan også se vores lækre indretning samt udstyr som er 100% ens indrettet på vores standardvogne.

Vi modtager også gerne billeder fra studenterne, som er blevet fejret på deres store dag, ombord på en af vores studentervogne. Vi ser også billeder som kommer på de sociale medier, med #festigadenvilaverballaden #eventtrucks @eventtrucks.dk, da jeres stemningsbilleder bekræfter at det har været en uforglemmelig dag, som I har haft.

Følg os på Facebook, Instagram TikTok og Snapchat. Vi hedder EventTrucks.dk på alle de sociale medier. Så følg os for flere billeder og film. Samt fremtidige nyheder og tiltag på vores studentervogne.

facebook logoEventTrucks.dkEventTrucks.dk
5 Stjerner - baseret på 145 Anmeldelser